Scroll to top

Μεταβείτε από τα χαρτιά,
στην πιστοποιημένη ηλεκτρονική τιμολόγηση

Απαλλαγείτε από μπλοκάκια και χειρόγραφες ενέργειες, εκπληρώνοντας
εύκολα και έγκαιρα όλες τις υποχρεώσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ.

myData

Εκδώστε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια, δελτία λιανικής και αποστείλετέ τα αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το Prosvasis GO. Το Prosvasis GO, ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα δεδομένα, βοηθώντας σας να ανταπεξέρχεστε με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα στις υποχρεώσεις που δημιουργεί η τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Δημιουργήστε τιμολόγια
βάσει των δικών σας αναγκών

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την εμφάνιση των τιμολογίων σας. Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα θέματα του Prosvasis Go, προσθέστε το λογότυπό σας, προσαρμόστε χρώματα και γραμματοσειρές, για να φτιάξετε το τιμολόγιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στη δική σας επιχείρηση.

Εκδώστε τα τιμολόγιά σας
σε ελάχιστο χρόνο

Δημιουργήστε άμεσα Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια-Δελτία Αποστολής και Αποδείξεις Λιανικής. Εισάγετε απλά το είδος ή την υπηρεσία και τον πελάτη και αφήστε τα υπόλοιπα στο Prosvasis Go. Η εφαρμογή συμπληρώνει αυτόματα όλα τα πεδία του τιμολογίου, εφαρμόζοντας τα στοιχεία του πελάτη, τιμές και εκπτώσεις, τρόπους πληρωμής, συντελεστές ΦΠΑ κλπ.

Αποστείλετε online
τα τιμολόγιά σας

Ολοκληρώσατε επιτυχώς μία πώληση; Μην περιμένετε να επιστρέψετε στο γραφείο. Εκδώστε το τιμολόγιο μέσα από το laptop, το tablet ή το smartphone σας και αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στον πελάτη σας, επιταχύνοντας σημαντικά την είσπραξή του.

Βρείτε οποιοδήποτε
τιμολόγιο θέλετε

Μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας φακέλους και σωρούς εγγράφων. Με το Prosvasis Go, όλα τα τιμολόγια των πελάτων σας είναι συγκεντρωμένα σε μία online εφαρμογή για να μπορείτε να ανατρέχετε εύκολα σε όποιο επιθυμείτε, ακόμη και όταν είστε καθ’ οδόν για μία συνάντηση.

Υποστηρίξτε αποτελεσματικά
κάθε πώληση, με μία online εφαρμογή

Ξεχάστε την πολυπλοκότητα, τα λάθη και τις χαμένες πωλήσεις,
προσφέροντας καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Απλοποιήστε τη λήψη
των παραγγελιών σας

Πόσες φορές έχει χρειαστεί να δείτε εάν έχετε κάποιο προϊόν στην αποθήκη σας; Μην χάνετε χρόνο πια. Εισάγοντας όλα τα είδη και τα αποθέματά τους στο Prosvasis Go, μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητά τους και να εκδίδετε προσφορές ή να παίρνετε άμεσα παραγγελίες, από το χώρο του πελάτη σας.

Οργανώστε καλύτερα
το αρχείο των πελατών σας

Ξεχάστε τις ατζέντες και τις σημειώσεις. Καταχωρήστε όλα τα στοιχεία των πελατών σας σε μία online εφαρμογή, κάνοντας εξαιρετικά απλή και γρήγορη την έκδοση όλων των σχετικών παραστατικών: από προσφορές, παραγγελίες, πωλήσεις και δελτία αποστολής έως πιστωτικά σημειώματα και επιστροφές εμπορευμάτων.

Κλείστε συμφωνίες
σε ελάχιστο χρόνο

Δημιουργήστε προσφορές πωλήσεων και αποστείλετέ τες ηλεκτρονικά στους πελάτες σας, σε λίγα μόνο λεπτά. Και το πιο σημαντικό, μετατρέψτε μία υπάρχουσα προσφορά πωλήσεων σε τιμολόγιο (προς είσπραξη) με ελάχιστα μόνο κλικ, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Καταγράψτε αναλυτικά
τις εισπράξεις σας

Καταχωρήστε στο Prosvasis Go τις εισπράξεις μετρητών, τις επιταγές των πελατών σας, καθώς και τις πληρωμές που γίνονται μέσω πιστωτικών καρτών. Συγκεντρώστε σε ένα σημείο όλη την πληροφόρηση για τις πωλήσεις σας, ελέγχοντας την πορεία των εισπράξεων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Πραγματοποιήστε συναλλαγές λιανικής
χωρίς τη χρήση ΕΑΦΔΣΣ και εξοικονομήστε έως 500€

Ξεχάστε το κόστος κτήσης, συντήρησης ή αντικατάστασης ταμειακών μηχανών και
φορολογικών μηχανισμών, τα λάθη και την απώλεια δεδομένων.

Χωρίς την ανάγκη
Φορολογικών Μηχανισμών (ΕΑΦΔΣΣ)

Απαλλαγείτε από το υψηλό κόστος που συνεπάγεται η χρήση ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών καθώς και τη συντήρησή τους. Ξεχάστε τις έντυπες αποδείξεις και την έκδοση Ζ. Με το Prosvasis GO, μπορείτε να εκδίδετε και να αποστέλλετε στους πελάτες σας ηλεκτρονικές αποδείξεις χωρίς ΕΑΦΔΣΣ, προωθώντας τες σε πραγματικό χρόνο στην πλατφόρμα myDATA.

Σημαντικά οφέλη και φοροαπαλλαγές

Εκδώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά αποδείξεις για κάθε συναλλαγή λιανικής, περιορίστε κατά (2) έτη το απαιτούμενο διάστημα τήρησης φορολογικών στοιχείων και μειώστε το διάστημα επιστροφής φόρου σε 45 ημέρες. Αποσβέστε πλήρως και κατά το πρώτο έτος, κάθε κόστος αγοράς εξοπλισμού και λογισμικού που συνδέεται με τη χρήση της πιστοποιημένης ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Εκπληρώστε τις υποχρεώσεις myDATA

Συμμορφωθείτε εύκολα και έγκαιρα με όλες τις υποχρεώσεις των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ, ξεχνώντας την τακτική αναβάθμιση ή αντικατάσταση ταμειακών μηχανών. Παραδώστε στους πελάτες σας πιστοποιημένες ηλεκτρονικές αποδείξεις (και) με ψηφιακή σήμανση QR Code, διαβιβάζοντάς τες την ίδια στιγμή και στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Απλοποιήστε τη διαχείριση
των εξόδων σας

Καταχωρήστε όλα τα έξοδα της επιχείρησής σας στο Prosvasis Go,
αποστέλλοντας άμεσα τα παραστατικά στο λογιστή σας.

Καταγράψτε τα έξοδά σας
τη στιγμή που δημιουργούνται

Απαλλαγείτε από τα κουτιά με τις αποδείξεις και τα αρχεία excel. Ξενοιάστε, καταγράφοντας τις αγορές και τις εταιρικές σας δαπάνες στο Prosvasis Go. Απλά, εισάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία και δημιουργήστε τις σχετικές εγγραφές σε λίγα μόνο λεπτά. Μέσα από το desktop, το laptop, το tablet ή το smartphone σας.

Επισυνάψτε τα παραστατικά
των εξόδων σας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε άλλο για χαμένες, φθαρμένες ή σκισμένες αποδείξεις και τιμολόγια. Απλά, τραβήξτε φωτογραφία τα φυσικά παραστατικά των εξόδων σας τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε, αποθηκεύστε τα αρχεία στο Prosvasis Go (μέσω Dropbox) και προωθήστε τα με email στο λογιστή σας.

Διαχειριστείτε αποδοτικά
τις αγορές σας

Εισάγετε στο Prosvasis Go όλες τις αγορές που κάνετε από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τις οφειλές της επιχείρησής σας σε μετρητά, επιταγές ή πιστωτικές κάρτες, προγραμματίζοντας ανάλογα τις πληρωμές σας.

Παρακολουθήστε καλύτερα
τις δαπάνες σας

Καταβάλατε χρήματα για τη φιλοξενία των συνεργατών σας, εταιρικά ταξίδια ή την αγορά αναλωσίμων; Καταχωρήστε τα έξοδα και τον τρόπο πληρωμής τους στο Prosvasis Go και αποκτήστε πλήρη εικόνα για το σύνολο των εταιρικών σας δαπανών, εντοπίζοντας παράλληλα περιθώρια εξοικονόμησης κόστους.

Ελέγξτε την πορεία
της οικονομικής σας δραστηριότητας

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την απόδοση της δουλειάς σας,
έχοντας πρόσβαση στα οικονομικά σας σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα
από όπου και αν βρίσκεστε

Μάθετε πως τα πηγαίνει η επιχείρησή σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Απλά, κάντε login στο Prosvasis Go και ενημερωθείτε άμεσα για την πορεία της εταιρείας σας, (έσοδα, έξοδα, απαιτήσεις, υποχρεώσεις και ρευστότητα) που εμφανίζεται αυτόματα στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής.

Παρακολουθήστε καλύτερα
τη ρευστότητά σας

Αποφύγετε τις εκπλήξεις, γνωρίζοντας με ακρίβεια πόσα χρήματα μπαίνουν και βγαίνουν από το ταμείο σας. Προγραμματίστε καλύτερα τις δραστηριότητές σας, παρακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις (σε μετρητά, επιταγές ή κάρτες) που προκύπτουν αυτόματα από τις συναλλαγές που καταχωρείτε στο Prosvasis Go.

Μοιραστείτε τα δεδομένα σας
με το λογιστή σας

Προετοιμαστείτε έγκαιρα για την περίοδο των δηλώσεων, παρέχοντας στο λογιστή σας όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για την επιχείρησή σας. Εξάγετε εύκολα δεδομένα και reports για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Οι αναφορές του Prosvasis Go είναι απλές και κατανοητές για εσάς και εξαιρετικά χρήσιμες για το λογιστή σας.

Κάντε την καθημερινότητά σας
πιο εύκολη και αποδοτική

Συγκεντρώστε χρήσιμες πληροφορίες, παραστατικά και αρχεία σε μία εφαρμογή,
ανατρέχοντας εύκολα σε ότι χρειάζεστε, τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεστε.

Οργανώστε καλύτερα
τις συναντήσεις σας

Αξιοποιήστε πλήρως το χρόνο σας, προγραμματίζοντας τα ραντεβού και τις επισκέψεις σας με το ημερολόγιο του Prosvasis Go. Ορίστε προτεραιότητες, καταχωρήστε χρήσιμες σημειώσεις και επιμέρους εργασίες σε κάθε συνάντηση, επισυνάπτοντας παράλληλα συνοδευτικά έγγραφα και αρχεία (μέσω Dropbox).

Διαχειριστείτε αποδοτικά
τις εργασίες σας

Βελτιώστε την καθημερινή σας λειτουργία, οργανώνοντας τις εργασίες σας σε έργα. Ενσωματώστε στο Prosvasis Go όλες τις λεπτομέρειες κάθε έργου, καταχωρώνντας στο ημερολόγιο κάθε εργασία που σχετίζεται με το έργο. Εισάγετε όλα τα σχετικά παραστατικά και παρακολουθήστε (ανά πάσα στιγμή) την οικονομική εξέλιξη κάθε έργου.

Παρακολουθήστε
αναλυτικά κάθε έργο

Καταχωρήστε στο Prosvasis Go όλα τα παραστατικά (εσόδων και εξόδων) όλων των έργων σας και παρακολουθήστε, σε πραγματικό χρόνο, την οικονομική πορεία κάθε έργου χωριστά. Ανατρέξτε στη συγκεντρωτική αναφορά της εφαρμογής και δείτε άμεσα ποια έργα παράγουν έσοδα για την επιχείρησή σας.

Ανατρέξτε άμεσα
σε σημαντικά αρχεία

Μην ψάχνετε άλλο ατελείωτα emails για να βρείτε ένα συνημμένο αρχείο ή έγγραφο. Επισυνάψτε όλα τα σημαντικά αρχεία στο Prosvasis Go (μέσω Dropbox). Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά αξία: πώς θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας.

Ελέγξτε άμεσα τα αποθέματα
των προϊόντων σας

Απλοποιήστε την εισαγωγή και την εξαγωγή προϊόντων από την αποθήκη σας,
καθώς και τη διαχείριση των υπηρεσιών σας.

Εισάγετε εύκολα τα προϊόντα
και τις υπηρεσίες σας

Εισάγετε όλα τα προϊόντα που πουλάτε ή αγοράζετε, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας, στο Prosvasis Go. Προσθέστε φωτογραφία, κωδικό και περιγραφή είδους, τιμές (χονδρικής-λιανικής), εκπτώσεις και κάθε άλλη πληροφορία, απλοποιώντας την καταχώρηση των παραστατικών πωλήσεων και αγορών.

Καταγράψτε όλες τις κινήσεις
της αποθήκης σας

Καταχωρήστε στην εφαρμογή όλες τις εισαγωγές και τις εξαγωγές ειδών από την αποθήκη σας (σε επίπεδο αξίας και ποσότητας). Με την ένταξη του είδους στις γραμμές του σχετικού παραστατικού, το Prosvasis Go συμπληρώνει αυτόματα όλα τα προκαθορισμένα πεδία, περιορίζοντας το χρόνο έκδοσής του.

Δείτε τα αποθέματά σας κάθε στιγμή, από όπου και αν βρίσκεστε

Μην χάνετε άλλες πωλήσεις λόγω μη διαθεσιμότητας προϊόντων. Κάθε φορά που καταχωρείτε παραστατικά πωλήσεων και αγορών ειδών στο Prosvasis Go, ενημερώνεται αυτόματα και το υπόλοιπο της αποθήκης σας. Έτσι, έχετε πάντα πλήρη εικόνα για τα αποθέματά σας, φροντίζοντας έγκαιρα για την αναπλήρωσή τους.

Συγκεντρώστε τους προμηθευτές σας σε ένα σημείο

Απλοποιήστε τη διαδικασία αγοράς προϊόντων από προμηθευτές. Οργανώστε τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των προμηθευτών (με τους οποίους συνεργάζεστε) σε μία online εφαρμογή, κάνοντας εύκολη και γρήγορη την καταχώρηση νέων παραγγελιών από όπου και αν βρίσκεστε.

Ξέρετε πόσο χρόνο και χρήματα ξοδεύετε σε χειρόγραφες ενέργειες?

Γνωρίστε την online εφαρμογή Prosvasis Go