Scroll to top
Prosvasis
Accounting Software
Prosvasis GO
Electronic Invoicing
Prosvasis Cloud
Online Accounting Services
Prosvasis Ergani Cloud
Digital Employee Card

Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση


Εκδώστε και αποστείλετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια και
αποδείξεις λιανικής απευθείας από το Prosvasis GO,
με την υπογραφή του πιο αξιόπιστου παρόχου.

Η SoftOne είναι μία από τις πρώτες εταιρείες λογισμικού που έχουν πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G. Η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης υπηρεσιών παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING ενσωματώνεται σε όλα τα συνδρομητικά πακέτα της εφαρμογής Prosvasis GO και εγγυάται τη real-time διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

Μοναδικά οφέλη, σημαντικές φοροαπαλλαγές
και διευκολύνσεις

Φορολογικές διευκολύνσεις

Φορολογικές διευκολύνσεις

Περιορίστε κατά δύο (2) έτη το απαιτούμενο χρονικό διάστημα τήρησης των φορολογικών στοιχείων και βιβλίων που υπόκεινται σε έλεγχο από την ΑΑΔΕ.

Ταχύτερη επιστροφή φόρου

Ταχύτερη επιστροφή φόρου

Αξιοποιήστε το Prosvasis GO και την υπηρεσία EINVOICING για τη διαβίβαση όλων των παραστατικών σας και περιορίστε το διάστημα επιστροφής φόρου σε 45 ημέρες.

Απόσβεση κάθε εξοπλισμού

Απόσβεση κάθε εξοπλισμού

Αποσβέστε στο πρώτο έτος, μέσω έκπτωσης στο φορολογητέο σας εισόδημα, το κόστος που συνδέεται με την αγορά εξοπλισμού και λογισμικού για τη χρήση πιστοποιημένης ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Δελτία Λιανικής<br />
χωρίς ΕΑΦΔΣΣ

Δελτία Λιανικής
χωρίς ΕΑΦΔΣΣ

Αποστείλετε ηλεκτρονικές αποδείξεις για κάθε συναλλαγή λιανικής, εξοικονομώντας έως και 500€ χωρίς τη χρήση ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών.

Συμμόρφωση με ισχύουσα νομοθεσία

Συμμόρφωση με ισχύουσα νομοθεσία

Εκδώστε και διαβιβάστε αυτόματα και με απόλυτη ασφάλεια πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια και στοιχεία λιανικής, τα οποία συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα κάθε φορά νομοθεσία.

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρετήστε καλύτερα τους πελάτες σας αποστέλλοντάς τους άμεσα πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια και αποδείξεις λιανικής πώλησης.

Μάθετε Περισσότερα

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε όλα τα παρακάτω πεδία και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο Αποστολή.