Scroll to top
Prosvasis
Accounting Software
Prosvasis GO
Electronic Invoicing
Prosvasis Cloud
Online Accounting Services
Prosvasis Ergani Cloud
Digital Employee Card

Χρειάζεστε βοήθεια;


Δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το Prosvasis GO, με ένα μόνο κλικ.

To Prosvasis Go είναι μια σύγχρονη Cloud εφαρμογή, που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση. Προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων που αυτοματοποιούν τη ροή των εργασιών και ενισχύουν ουσιαστικά τον έλεγχο και την αποδοτικότητα των διαδικασιών της επιχείρησης.

To Prosvasis Go μειώνει σημαντικά το κόστος και το χρόνο που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών και συναλλαγών, προσφέροντας ευελιξία, ταχύτητα και αυξημένη αποτελεσματικότητα. Με μια απλή σύνδεση στο internet, η εφαρμογή παρέχει ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης σας από οπουδήποτε, ανά πάσα χρονική στιγμή.

To Prosvasis Go περιλαμβάνει εύρος λειτουργικών ενοτήτων, που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας.

 

Είδη αποθήκης και υπηρεσίες

Διαχείριση πελατών και προμηθευτών

Πωλήσεις και παραγγελιοληψία

Αγορές και παραγγελιοδοσία

Ηλεκτρονική αποστολή

Δαπάνες και ειδικές συναλλαγές

Εισπράξεις και πληρωμές με δυνατότητα διαχείρισης αξιόγραφων και πιστωτικών καρτών

Project management

Ημερολόγιo καταχώρησης συναντήσεων

Το Prosvasis Go έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις πώλησης εμπορευμάτων, καθώς και παροχής υπηρεσιών (Χονδρικής ή Λιανικής) προς τρίτους (επαγγελματίες και επιχειρήσεις ή ιδιώτες, αντίστοιχα).

 

Με πλούσια λειτουργικότητα, επιτρέπει την έκδοση αθεώρητων ηλεκτρονικών, καθώς και την καταγραφή χειρόγραφων παραστατικών, στις ακόλουθες κατηγορίες επαγγελματιών:

 

Επαγγελματίες πώλησης εμπορευμάτων και παροχής υπηρεσιών (ενδεικτικά)

Ασφαλιστές και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Οικονομολόγοι, Αναλυτές, Φοροτεχνικοί, Σύμβουλοι Επενδύσεων, Εμπορικοί Αντιπρόσωποι, Σύμβουλοι Πωλήσεων και Marketing, Διαφημιστές κα.

Μηχανικοί

Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγοι, Τοπογράφοι κα.

Τεχνικοί

Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί, Ελαιοχρωματιστές, Ψυκτικοί, Κηπουροί κα.

Καλλιτέχνες

Μουσικοί, Ηθοποιοί, Τραγουδιστές, Σκηνοθέτες, Ζωγράφοι, Γλύπτες, Διακοσμητές κα.

 

Ιατρικά και συναφή επαγγέλματα

Ιατροί (ανεξαρτήτως ειδικότητας), Φυσιοθεραπευτές, Κτηνίατροι, Ειδικοί Θεραπευτές και Επαγγελματίες Ειδικής Αγωγής κα.

Νομικά και συναφή επαγγέλματα

Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι κα.

Εκπαιδευτικά επαγγέλματα

Καθηγητές (ανεξαρτήτως αντικειμένου), Γυμναστές και Προπονητές, Φροντιστήρια, Ωδεία, Επαγγελματικές Σχολές (κάθε είδους), Φορείς Πιστοποιήσεων κα.

Επιστημονικά Πεδία

Χημικοί, Φυσικοί, Προγραμματιστές Πληροφορικής, Μεταφραστές κα.

Επαγγελματίες Παροχής Υπηρεσιών

Παραγωγή Φασόν και Μεταποίηση Ενδυμάτων, Επισκευές Σκαφών κα.

Λοιπές Ειδικότητες

Οικιακές βοηθοί, Babysitting κα.

 

Επαγγελματίες που μέχρι 31/12/13 τηρούσαν υποχρεωτικά βιβλία παροχής ασφαλών πληροφοριών (ενδεικτικά, εκμεταλλευτές των κάτωθι χώρων)

 

Χώροι Άθλησης

Γυμναστήρια, Κολυμβητήρια, Ακαδημίες, Σχολές κ.α.

Κλινικές και Θεραπευτήρια

Κέντρα Αποκατάστασης, Κέντρα Ανάρρωσης, Κέντρα Φυσιοθεραπείας κ.α.

Εκπαιδευτικά ιδρύματα και Παιδικοί σταθμοί

Σχολεία, Σχολές, Νηπιαγωγεία, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών κ.α.

Επιχειρήσεις διαμονής ή φιλοξενίας

Ξενοδοχεία, Ξενώνες, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Διαμερίσματα, Κάμπινγκ, Χώροι Εκδηλώσεων, Οίκοι Ευγηρίας κ.α.

Κέντρα Αισθητικής

Ινστιτούτα Αδυνατίσματος, Κέντρα παροχής Υπηρεσιών Πεντικιούρ-Μανικιούρ, Κομμωτήρια κ.α.

Χώροι Στάθμευσης

Parking αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών κ.α.

To Prosvasis Go είναι μια web-based εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας μόνο μία ενεργή σύνδεση internet, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα και απλά στην εφαρμογή από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Το Prosvasis Go χρησιμοποιεί πιστοποιημένα Data Centers εντός ΕΕ τα οποία παρέχουν συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υψηλής διαθεσιμότητας της υπηρεσίας. Mε χρήση των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών, προσφέρουν συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υψηλής διαθεσιμότητας των υπολογιστικών μονάδων, των βάσεων δεδομένων και των αποθηκευτικών χώρων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή.

Το Prosvasis Go διατίθεται εντελώς δωρεάν για διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών. Μετά το πέρας αυτών, και κατόπιν σχετικού email με οδηγίες, μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά του πλάνου που σας εξυπηρετεί, με την καταβολή απλά και μόνο μίας μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την ανανέωση της συνδρομής σας, η Prosvasis σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στα δεδομένα σας, για εύλογο χρονικό διάστημα (30 ημερών). Στη συνέχεια αυτά θα διαγράφονται οριστικά. Κατά δε το χρονικό διάστημα αυτό παρέχεται η δυνατότητα στον Πελάτη για λήψη των δεδομένων σε αναγνώσιμο αρχείο.

Οι ανεπιβεβαίωτοι λογαριασμοί θα διαγράφονται σαράντα οκτώ (48) ώρες μετά την αποστολή του email.

Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου αγαθών και επιλέξουν το Prosvasis Go | Grow , χρειάζονται ένα φορολογικό μηχανισμό για την έκδοση αποδείξεων.

Oι επαγγελματίες και επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του χονδρικού εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών (προς επιχειρήσεις και ιδιώτες) μπορούν να εκδίδουν αθεώρητα παραστατικά σύμφωνα με το νόμο 4308/2014, ο οποίος είναι σε ισχύ από 1/1/2015. Ως γενικότερο κανόνα θα έλεγε κανείς πως τo τιμολόγιo, το τιμολόγιo παροχής υπηρεσιών καθώς και η απόδειξη παροχής υπηρεσιών συνήθως δε χρειάζονται σήμανση.